Onze belofte

Als vastgoedmakelaar begeleidt en adviseert Immo Van Hoorick u voor, tijdens en na de (ver)koop of (ver)huur van een pand, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gratis én correcte waardebepaling

De waarde van een pand hangt af van verschillende objectieve factoren, maar ook van het potentieel van het pand. Door zelf al jaren actief te zijn in en rond Lokeren, kunnen we perfect inschatten hoe een bepaald pand in de markt ligt. U kunt met andere woorden rekenen op het deskundige advies van regionale vastgoedmakelaars om uw pand gratis naar juiste waarde te schatten.

Laat het papierwerk aan ons over

In een gedetailleerd dossier bundelen we het bodemattest, kadastrale gegevens, stedenbouwkundige voorschriften … In samenwerking met uw notaris stellen we de verkoopovereenkomst op. Daarnaast nemen we het huurcontract en de plaatsbeschrijving voor onze rekening. Geen zorgen dus, wij nemen de administratieve kant van de zaak graag van u over.

Een opmerkelijke publiciteitsmix

Bij ons begint publiciteit in onze etalage en op onze website. Onze vaste, professionele fotograaf zorgt ervoor dat geïnteresseerde kopers een accuraat beeld krijgen van uw pand. Diezelfde foto’s worden gebruikt in zoekertjes op alle grote vastgoedsites, alsook in gedrukte media met een groot regionaal en nationaal bereik. Kortom, we brengen uw pand opvallend in beeld.

Maandelijkse update

Wij begeleiden en regelen elk bezoek met kandidaat-kopers en -huurders. Zo hoeft u niet op gelijk welk uur van de dag een bezoeker rond te leiden. Maandelijks geven we u een update over hoeveel mensen interesse tonen, wie een bezoek aangevraagd heeft en wat hun reactie was.

Springkasteel voor één dag

Als u (ver)koopt bij Immo Van Hoorick bezorgen wij u een onvergetelijke dag. U krijgt van ons een bon ter waarde van € 300 waardoor u tijdens uw housewarming, communiefeest, verjaardagsfeest of misschien wel babyborrel gratis kunt gebruikmaken van ons springkasteel.